AKTUELLT

Kortfattat historiskt 2020 har resulterat i linjär beläggningsgrad i enhet med vår budget. Vår verksamhet är fullt sysselsatta med allt från bullerplanksbyggnation på Kontinentalbanan, betong och armeringsarbeten på förbifart Stockholm till olika bemanning/konsultuppdrag samt maskin och materialserviceleveranser över hela landet. Kort sagt vi är nöjda!

När nu blickar framåt mot hösten, i vetskap om att våra största projekt drar igång på allvar så ser vi en ökad beläggningsgrad som är betydligt högre än vad vi hade räknat med. Vi har i flera kontrakt fått utökat förtroende och det är kul. 

Ett av våra spännande projekt som har en gedigen tillväxt är projekt FSE209 bergtunnlar Sätra & Skärholmen. I projektet har vi ca 12-15 betongarbetare under egen platsledning som utför allt från mindre betongarbeten till större entreprenadarbeten avseende betonggjutning kanalisation. Projektet växer och vi ser fram emot en intensiv fortsättning och tillväxt med fler spännande uppdrag i sikte. 

Ett annat projekt som vi också har full fokus på är FSE613 bergtunnlar Akalla. Projektet startades redan under början av Juni genom tillsättning av platsledning mark som fram tills nu har arbetat med förberedelser inför vår stundande uppstart. Projektet går nu in i en andra fas på allvar och vi har påbörjat etablering av maskiner, personal, material och utrustning för byggnation av mark/vägbana, installation av Q-max, VA, Brandvatten, brunnar samt gjutning av kanalisation. Totalt kommer vi att sysselsätta ca 12-15 man samt 9 maskinenheter under en längre tid. Projektet beräknas pågå fram till och med 2021/2022.  

Vi har nu en stabil orderstock som borgar för trygg beläggning i framtiden och fler projektförfrågningar inom bland annat tunnelentreprenad och järnvägsentreprenad som gör att vi nu vill växa med flera medarbetare. Vi söker främst platsledning, arbetsledning inom betong/anläggning samt järnväg. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! 

Nu ser vi fram emot en riktigt intensiv höst och vinter. 

Ny medarbetare

Vi vill med detta hälsa Lars Rastborg varmt välkommen som platschef tunnelentreprenad Akalla. Lars har över 30 års erfarenhet i ledande positioner inom olika betong/anläggningsprojekt och kommer framöver att hålla i våra arbeten på FSE613. Varmt välkommen till Linccon Lars. 

SENASTE NYTT

Hör upp branschen, nu lanserar vi framtiden!

Nu är det aktuellt! Äntligen är vår nya hemsida tillsammans med vår interaktiva webbportal Linccon Network framtagen och lanserad. Nu omfamnar vi framtiden genom att tänka nytt. Linccon Network är här för att bereda vägen! 

SENASTE NYTT

FSE 613 BERGSTUNNLAR, AKALLA

Linccon kontrakteras för utförande av mark och vägbana, schakt och ledningsarbeten samt kanalisation, brunnar och betonggjutning i projekt FSE 613

Pågående 2020-2022
Stockholm

Betong

Betongarbeten, tunnelprojekt skärholmen & Sätra

Pågående 2020-2022
Stockholm

Betong

Entreprenadarbeten gällande ingjutning kanalisation 10.500 löpmeter.

För entreprenörer - av entreprenörer

LINCCON NETWORK

Linkme Network är en gratis tjänst av entreprenörer, för entreprenörer! I vår digitaliserade plattformstjänst kan både beställare och medleverantörer söka aktuella uppdrag eller få information om tillgänglig kapacitet avseende resurser, maskiner och transporter för den Nordiska marknaden! Vi har kunder och beställare över hela Norden och får dagligen in spännande prestigefulla uppdrag och tillgripa kapacitet från våra medleverantörer.

Så här funkar det

Medleverantör. Skapa konto gratis, det tar bara någon minut och erhåll branschspecifika uppdrag inom Norden.

Sök aktuella uppdrag. Allt från entreprenader till behovet av tjänster, maskiner och transporter. mm.

Sök kapacitet. Det finns alltid tillgänglig personal, maskiner, transportmedel. Vi lägger ut tillgänglighet i realtid.

Få ut mer av marknaden. Som medleverantör kan du gratis marknadsföra din tillgänglighet genom oss, vi sköter resten.

Nordens största branschspecifika plattform.
Av entreprenörer  – För entreprenörer

Denmark

Contact: Karl-Johan Stridsberg
Phone: +46 (0) 70-330 28 81
Email: karljohan.stridsberg@linccon.se

Norway

Contact: Annika Möllerberg
Phone: +46 (0) 70 609 25 29
Email: annika.mollerberg@linccon.se

Sweden

Contact: Claes Eakson
Phone: +46 (0) 7 080 21 07 
Email: Claes.eakson@linccon.se