MATERIAL
SERVICE

Inom materialservice arbetar vi för att våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Våra kunder är till exempel nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer, elinstallatörer och järnvägsentreprenörer. Linccon bedriver ingen försäljning till privatpersoner. Genom åren har vi utvecklat och förädlat en rad tjänster för att förenkla och förbättra våra kunders vardag och arbete. Specialtransporter, tidsanpassade leveranser, märkning, montering, packning och anpassade kundlager är några av tjänsterna vi erbjuder.

Vår personal och kunskapen som finns samlad i organisationen är två av företagets viktigaste hörnstenar. På Linccon har vi valt att arbeta i små grupper med hög teknisk kompetens. Det innebär att du kan räkna med ett personligt bemötande och en hög servicegrad vare sig det rör sig om produktfrågor, beställningsvaror eller mer komplicerade projektleveranser.

Exempel på produkter i vår materialkatalog
Kabelskyddsrörsystem för skydd av kabel i mark som återfinns i olika storlekar och klasser typ SRN/SRS/SRE 

Va rörsystem i mark
Dräneringsrörsystem i mark 
Brunnsystem
Fiberrörsystem
Optorörsystem 
Kanalisation i betong för järnväg och elkraft

Vill du få rådgivning, fråga om offert eller beställa tjänster inom anläggning? Här hittar du kontaktuppgifter till våraduktiga och lokala säljare.

VI HAR FRAMTIDEN FRAMFÖR OSS

karriär

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara infrastruktur. Kolla in våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan. Välkommen till oss!

Denmark

Contact: Karl-Johan Stridsberg
Phone: +46 (0) 70-330 28 81
Email: karljohan.stridsberg@linccon.se

Norway

Contact: Annika Möllerberg
Phone: +46 (0) 70 609 25 29
Email: annika.mollerberg@linccon.se

Sweden

Contact: Claes Eakson
Phone: +46 (0) 7 080 21 07 
Email: Claes.eakson@linccon.se