VI HITTAR UPPDRAG OCH GÖR DITT FÖRETAG TILLGÄNGLIGT.

Vill du bli medleverantör, så kul. Som medleverantör registrerar du enkelt ditt företag hos oss för att kunna få uppdrag eller marknadsföra tillgänglig kapacitet i ditt företag, gratis via oss. Vi vill arbeta med de bästa och för att hitta den bästa matchningen mellan kompetens och uppdrag registrerar du ditt företag tillsammans med våra krav på information om ditt företag och vad ni kan tillhandahålla i vår Online portal. 

Vi söker dig som har eget företag med kompetenser inom infrastruktur och som vill dra nytta av ett stort kontaktnät. Du som medleverantör vill arbeta enligt våra regler och etik. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med dig som partner. Du ingår som medleverantör i våra uppdrag och är en i vårt lag. Tillsammans tar vi oss an de mest intressanta, utvecklande och prestigefulla uppdragen i branschen.

Vi tillhandahåller uppdrag till medleverantörer som är anslutna och godkända av oss enligt våra regler och policys. Vi söker dig som har eget företag med kompetenser inom infrastruktur och som vill dra nytta av ett stort kontaktnät. Vi har kunder över hela Norden och får dagligen in spännande och prestigefulla uppdrag. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med dig som partner. Du ingår som medleverantör i våra uppdrag och kan naturligtvis jobba parallellt med andra uppdrag. 

SKAPA KONTO

BLI LEVERANTÖR OCH LÅT OSS VÄXA TILLSAMMANS

Denmark

Contact: Karl-Johan Stridsberg
Phone: +46 (0) 70-330 28 81
Email: karljohan.stridsberg@linccon.se

Norway

Contact: Annika Möllerberg
Phone: +46 (0) 70 609 25 29
Email: annika.mollerberg@linccon.se

Sweden

Contact: Claes Eakson
Phone: +46 (0) 78 02 107
Email: Claes.eakson@linccon.se